Hygiëne

Hygiëne

Je werkt beter in een schoon kantoor. Daarom hebben we bij Koops Koffieservice vele hygiëne producten in ons assortiment opgenomen. Producten die geschikt zijn voor de persoonlijke hygiëne, zoals toiletpapier en zeep. Maar ook producten voor de algemene sociale hygiëne, bijvoorbeeld om een kantoorruimte schoon te houden. Denk aan handdoekjes of handige poetsrollen.  Lees verder

Geen producten gevonden

Merken die we in huis hebben

U kunt bij ons hygiëne producten aanschaffen van de merken Soapy en Tork. Deze merken hebben we natuurlijk niet voor niets gekozen. 

Soapy: bekend en natuurlijk

Soapy is een bekende naam als het vloeibare zeep betreft. Het is daarnaast ook het enige zeepmerk dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten in de zepen.

Hygiëne staat bij Soapy hoog in het vaandel, want het is een van de drie productcategorieën die ze aanbieden. Een zeep van Soapy is dus altijd een goede koop.

Tork: proffessionele hygiëne 

Tork richt zich als merk vooral op de zakelijke markt. Hun producten zijn geschikt voor kantoren, maar bijvoorbeeld ook voor de industriële of gezondheidssector. Haal je een product van Tork in huis, dan weet je dus zeker dat alles schoon wordt.

Ook Tork is een bekende naam, want mede door hun ervaring als het gaat om hygiëne zijn ze dé marktleider in Europa. 

De producten in ons assortiment

  • Toiletpapier
  • Dispensers
  • Poetsrol
  • Handdoekjes
  • Zeep

Niet gevonden wat u zocht? 

Bent u op zoek naar specifieke hygiënische producten en ziet u deze niet in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat wij deze namelijk wel op voorraad hebben.

Ruim 20 jaar specialist!

Wist u dat wij al ruim 20 jaar gespecialiseerd zijn in het leveren van koffie, thee, soepen, automaten en supplementen? Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent, u kunt bij ons terecht voor al uw wensen.

Bestel eenvoudig online via onze webshop of bij één van onze medewerkers op onze locatie in Hoogeveen. Raadpleeg de contactpagina voor onze contactgegevens

Onze merken

daelmans_banket
glassex
karvan_cevitam
spa
tork
wc_eend
Velden zijn niet correct ingevuld