Alleen de beste cacao voor chocolademelk

Alleen de beste cacao voor chocolademelk

Bij Koops Koffieservice kunt u alleen de beste cacao bestellen! In ons assortiment hebben wij kwaliteitsmerken zoals Van Houten Cacao, Douwe Egberts en Nestlé. Lees verder

10 producten

Van Houten cacao

De oorsprong van de cacao van Van Houten vindt zich in Nederland, in Amsterdam. Casparus van Houten opende in 1815 hier namelijk een cacaofabriek. Nu, vele jaren later, is Van Houten cacao onderdeel van de Barry Callenbaut Groep. De duurzame cacao die wordt toegevoegd aan de Van Houten producten wordt met grote zorg door de cacaoboeren verbouwd , geoogst en verwerkt. In ons assortiment hebben wij diverse soorten Van Houten Dream Choco Drink.

Een heerlijke chocolademelk voor thuis of op het werk met een schuimige melkkraag!

Douwe Egberts en Nestle cacao

Van het merk Douwe Egberts hebben wij de Fantasy Blue producten in ons assortiment. De instant cacaodranken kunnen wij leveren per kilo zak of per doos van 100 sticks.
Van kwaliteitscacaobonen wordt een gezoet cacaoproduct gemaakt, namelijk de Nestlé Cacao Mix. Ook uitstekend geschikt als basis voor een Wiener Melange!

Cappuccino met cacao en hazelnootsmaak

Onlangs hebben wij een geheel nieuw product mogen toevoegen aan ons assortiment, namelijk de Caprimo Cappuccino Noisette. Deze warme drank met hazelnootsmaak bevat een basis van instant koffie en cacao voor een intense smaakbeleving.

Bestel nu

Online bestellen

U kunt uw cacao producten of instant poeder voor chocolademelk online bestellen in onze webshop. Uw bestelling kunnen wij bezorgen op een door u opgegeven bezorgadres of u kunt uw bestelling bij ons komen afhalen. Ons adres is;

Plesmanstraat 43
7903 BG Hoogeveen

Plaatst u een bestelling met een orderbedrag vanaf € 30,- ? Dan bezorgen wij uw bestelling geheel gratis!

Onze merken

cif
coca_cola
daelmans_banket
dreft
natrena
van_crombruggen
Velden zijn niet correct ingevuld