Supplementen

Supplementen

In onze webshop vindt u verschillende soorten supplementen dat te maken heeft met koffie, koffieautomaten en thee. Hierbij kunt u denken aan koffiemelk, koffiecreamers, suiker en cacao. Zo krijgt u altijd de smaak die u lekker vindt. Heeft u een voorkeur aan een bepaald merk? Maak gebruik van de filters en kies bijvoorbeeld voor Friesche Vlag of Douwe Egberts. Lees verder

63 producten

Bij de koffie

"Heeft u melk of suiker in de koffie?". "Koekje erbij?". Dit zijn vragen die vaak worden gesteld bij een afspraak. Daarom hebben we bij Koops Koffieservice een ruim assortiment koffie en thee supplementen van diverse merken. Koffiemelk is zowel verkrijgbaar in koffiemelkpakken, koffiemelkflessen, creamersticks, creamerbussen, koffiemelkcupjes en koffiemelk voor in automaten.

U kunt uit de volgende supplementen kiezen:

Voor de zoetekauwen

Niet van de koffie of thee of een keer wat anders proberen? Ga dan voor de heerlijke crème brûlée of cacao. De crème brûlée kan in de automaat waardoor u in plaats van een cappuccino ook een heerlijk kopje crème brûlée kunt nemen.

De cacao leveren wij in zakken voor de automaat en in sachets voor normaal gebruik. Wij hebben diverse merken cacao die ook allemaal weer een eigen smaak hebben. Ga bijvoorbeeld voor de Van Houten instant cacao waarbij elke sachet maar liefst 15% cacaopoeder bevat. Dit geeft een intense chocolade smaak.

Als laatste kunnen natuurlijk de koeken, snoepjes en dranken niet ontbreken. Verkrijgbaar voor automaten of in dozen voor op kantoor. 

Wegwerpbestek- en servies

Koffiebekers, koffiefilters, roerstaafjes, bestek, bordjes, schalen, rietjes, prikkers en servetten. Dat zijn de disposables van Koops Koffieservice. Veel producten zijn van natuurlijke en recyclebare materialen gemaakt. Deze producten kunnen dus goed worden gebruikt als wegwerpbestek- en servies op uw evenement, in uw restaurant, café of kantine. 

Bestel duurzame disposables

Supplementen online bestellen

Bestel al uw koffie en thee supplementen online bij Koops Koffieservice. Niet alleen zakelijke klanten maar ook particuliere klanten kunnen bij ons bestellen. Heeft u een bestelling boven de €30,-? Dan betaalt u geen verzendkosten binnen Nederland. Ook is het mogelijk om uw bestelling gratis af te halen bij onze vestiging in Hoogeveen. 

Bekijk onze contactpagina voor alle contactgegevens van Koops Koffie. 

Onze merken

bwc
coca_cola
daelmans_banket
mars
soapy
wc_eend
Velden zijn niet correct ingevuld