Koops Koffieservice: De specialist in koffie

Koops Koffieservice is al ruim 20 jaar specialist in koffieautomaten, aanverwante automaten en technische dienstverlening. We leveren in Noord-Nederland meerdere koffiemelanges en daarnaast alle benodigdheden voor automaat en kantine aan bedrijven, scholen en instellingen.

Enkele jaren opereerde Koops Koffieservice vanuit huis. Inmiddels zijn we verhuisd naar de Plesmanstraat in Hoogeveen. In het bedrijfspand van ruim 600 m2 zijn de meeste producten op voorraad, zodat we snel kunnen leveren.

Ons assortiment is de laatste jaren sterk uitgebreid. Naast koffie en thee, levert Koops Koffieservice bijbehorende artikelen onder andere: suiker, melk, roerstaafjes, plastic- en kartonnen bekers, soepen en koekjes en verder alles wat in de bedrijfskantine wordt gebruikt, van toiletpapier tot afvalzakken. Inmiddels rijden er vijf bestelbussen om onze klanten van koffie en andere producten te voorzien.

Onze eigen koffielijn

Onze eigen koffielijn: Koops Koffie Specials bestaat sinds 2010. De verschillende melanges worden zelf samengesteld en in samenwerking met een onafhankelijke branderij op de juiste melange gemaakt en vervolgens gebrand. De melanges zijn van een hoge kwaliteit Arabica bonen. De espresso en vriesdroog hebben een melange van Arabica- en Robusta bonen.

Deze koffie wordt, voor de eerlijke handel, rechtstreeks bij de koffieboeren ingekocht. Hierdoor kunnen al onze koffiemelanges voorzien worden van het zogenaamde Max Havelaar en Fairtrade stempel. De koffie wordt met zorg verbouwd, geplukt en gedroogd. Tevens worden de koffiestruiken volgens de biologische manier verzorgd.

Velden zijn niet correct ingevuld