Afbeelding 1 van OptiFresh NG 4

OptiFresh NG 4

Ik ben geïnteresseerd

Productomschrijving

Animo Optifresh NG 4
Elk kopje wordt vers gezet met fresh brew filterkoffie. Fresh brew koffie is een gemalen koffie, speciaal ontwikkeld voor koffieautomaten op het werk. Let bij dit type automaat er wel op dat u fresh brew koffie gebruikt en niet verwart met een snelfiltermaling! De koffieautomaat Optifresh 4 NG is uitgerust met vier canisters, waarvan één voor filterkoffie en drie voor instant ingrediënten. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit diverse koffievariëteiten zoals: koffie, koffie melk, koffie suiker, koffie melk suiker, chocolade en nog veel meer.  

De koffieautomaat Optifresh is snel te installeren en overal te gebruiken. U heeft twaalf toetsen om uw favoriete dranken in te stellen. Bovendien kunt u de sterkte gemakkelijk naar eigen smaak regelen. Het kopjesplateau is in hoogte verstelbaar en ook geschikt voor thermoskannen. Dankzij het grote canister hoeft u de machine niet vaak bij te vullen. Ook handig: u houdt de Optifresh eenvoudig schoon.

De Optifresh is gemaakt van hoogwaardige componenten en uitvoerig getest. Het resultaat: een betrouwbare machine die nauwelijks onderhoud nodig heeft. De Optifresh heeft een roestvrijstalen permanent filter. Dat betekent minder afval en nooit meer filterrollen aanvullen. 

1 canister: 1800 gram fresh brew koffie
3 canisters: instant ingrediënten
Zettijd: kopje 120 ml. / circa 27 seconden 
Uurcapaciteit koffie: 130 kopjes (120 ml)
Compact formaat: 403 (b) x 573 (d) x 773 (h) mm
Aansluitwaarde : 1N~230V / 50 - 60Hz / 2300W
Verstelbaar kopjesplateau:     60 - 116 mm
Max aftaphoogte: 167 mm
Gescheiden uitgifte: koffie en heet water
Grote afvalbak: 6,7 liter
Wateraansluiting:  3/4"

Productspecificaties

Hoogte 773 mm
Breedte 403 mm
Diepte 573 mm

Ik ben geïnteresseerd in dit product

Onze merken

animo
bravilor
elproma
necta_nw
oasis
saeco
Velden zijn niet correct ingevuld