Koops Koffie: niet alleen koffie, maar ook thee!

Wij hebben naast onze overheerlijke koffie, ook een uitgebreid assortiment met thee. Van zwarte thee tot kruidenthee, bij Koops Koffieservice vindt u de lekkerste smaken. 

Thee zonder cafeïne

'S avonds nog even een lekker kopje thee voordat u op bed gaat? Lekker ontspannend, maar in sommige theesoorten zit cafeïne. Dit wordt ook wel theïne genoemd. Daardoor zou het kunnen dat u slechter in slaap valt omdat het stimulerend voor de hersenen werkt. Hoeveel cafeïne er in thee zit hangt af van diverse factoren: 

  • Soort thee
  • Sterkte van de thee
  • Grootte van de kop of mok

Wilt u voor het slapen gaan wel een lekker kopje thee drinken en daarbij lekker in slaap vallen? Hieronder een aantal soorten thee zonder theïne.

1. Rooibosthee

Rooibosthee is een thee die helder rood kleurt in de kop en licht zoetig smaakt. Daarmee is het een goed alternatief voor de zwarte en groene thee. Ook is het bij diverse merken en in diverse smaken te verkrijgen. 

2. Kruidenthee

Kruidenthee wordt gemaakt van gedroogde specerijen, kruiden en/of planten. Zo wordt deze thee niet gemaakt van de theeplant Camellia sinensis en bevat daarmee geen cafeïne. Koops Koffieservice heeft diverse varianten kruidenthee, zoals zoethout thee, groene thee met cranberry of morocco mint. Ook de thee in de afbeelding is cafeïne vrij met granaatappel aangevuld door de kruidige smaak van kaneel.

Thee met gember 

Tegenwoordig helemaal hip: thee met een gember smaak. Gember is namelijk één van de gezondste specerijen in de wereld en geeft de thee een intense en frisse smaak. Ook bevat meestal deze theesoorten geen cafeïne/theïne. In ons assortiment hebben wij diverse thee smaken met gember: 

Thee online bestellen

Ook zin in een heerlijk kopje thee en thee bestellen? Naast een koffiewebshop is Koops Koffieservice dus ook een theewebshop. Boven de €30,- is de verzending gratis. 

Bestel thee online


Naar overzicht
Velden zijn niet correct ingevuld