Online vriesdroog koffie bestellen

Online vriesdroog koffie bestellen

Wilt u als particuliere of zakelijke klant vriesdroog koffie bestellen? Dit kan gemakkelijk en veilig online bij Koops Koffieservice! 

Voor vriesdroog koffie bieden wij de volgende merken aan in ons assortiment:

  • Koops koffie
  • Douwe Egberts
  • Nescafé
  • Mocca d’Or

Lees verder

4 producten

Wat is vriesdroogkoffie?

Vriesdroog koffie wordt op een speciale manier bereidt waardoor de pure koffie korrels alle smaakstoffen en aroma’s behouden. Voeg alleen nog warm water toe en geniet van een kop heerlijk warme koffie. 

Koops Koffie vriesdroog specials

De vriesdroog koffie specials van Koops koffieservice bestaan uit speciaal geselecteerde Arabica en Robusta bonen. Deze bonen zorgen voor een zachte, smaakvolle koffie melange. De Arabica en Robusta bonen zijn afkomstig uit Afrika en Zuid-Amerika. De specials bestaan uit Goud Instant Fairtrade, Mocca en vriesdroog goud.  

De koffie wordt, voor de eerlijke handel, rechtstreeks bij de boeren ingekocht. Hierdoor kunnen al onze melanges voorzien worden van het zogenaamde Max Havelaar en Fairtrade stempel. De koffie wordt met zorg verbouwd, geplukt en gedroogd. 

Douwe Egberts

Al meer dan 260 jaar is het merk van Douwe Egberts een begrip. Ooit begonnen als kleine kruidenier in het Friese plaatsje Joure en inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse supermarkten, bij de mensen thuis en op de werkplek. In ons assortiment hebben wij een mooie selectie vriesdroog koffie met D.E Classic Instant coffee en D.E. Elite instant coffee

Nescafé 

De eerste koffie onder de naam Nescafé werd in 1938 geproduceerd in Zwitserland. Tegenwoordig zijn er veel verschillende melanges en variëteiten verkrijgbaar. 

Enkele varianten die u in ons assortiment kunt bestellen zijn; Mokambo, Puro Colombia, Santa Rica en Ristretto. 

Mocca d’Or 

Mocca d’Or staat voor een kwalitatief sterk product waarbij koffiebeleving en uitstraling centraal staat. Mocca d'Or is een expert als het gaat om het branden van espressomelanges, die gebrand worden volgens een slow roast-methode.

Over Koops Koffieservice

Koops Koffieservice is al ruim 20 jaar specialist in koffieautomaten, aanverwante automaten en technische dienstverlening. We leveren in Noord-Nederland meerdere koffiemelanges en daarnaast alle benodigdheden voor automaat en kantine aan bedrijven, scholen en instellingen.

Uniek is ons eigen koffiemerk: Koops Koffie met onder andere fresh brew en vriesdroog koffie! Met zorg voor u geselecteerd, gebrand en uiteraard met excellente kwaliteit.

Onze merken

douwe_egberts
koops_koffie
nescafe
mocca_d_or
sas_koffie
Velden zijn niet correct ingevuld