Koffiepads en koffiecups kopen

Koffiepads en koffiecups kopen

Bent u op zoek naar smakelijke koffiepads of koffiecups die gevuld zijn met koffie van uitstekende kwaliteit koffiebonen? In ons assortiment hebben wij koffiepads gevuld met koffie uit onze eigen koffielijn en koffiecapsules van het Belgische merk SAS Coffee. Lees verder

Geen producten gevonden

Pads voor snel een kopje koffie

Voor snel één of twee koppen koffie is een koffiepadmachine, zoals de Senseo, zeer geschikt. Onze kofiepads zijn vol van smaak en bevatten een geurige aroma. Daarnaast is de koffie die in de pads verwerkt is puur te noemen doordat er geen bijvoegingen zijn zoals suiker. De koffiepads zijn verkrijgbaar in een doos van 100 stuks, welke per stuk verpakt zijn voor hygiëne maar zeker ook om de smaak optimaal te behouden.

Koffiecups of koffiecapsules

De capsules van SAS Dolce kenmerken zich door een milde maar fruitige smaak. De Arabica koffiebonen die voor de koffiecups gebruikt worden zijn afkomstig uit Zuid- en Midden Amerika en zorgen voor een milde aroma. Een doos koffiecapsules bevat 10 stuks apart verpakte capsules en zijn geschikt voor capsulemachines zoals de Nespresso. 

Pads en cups bestellen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen online bij ons bestellen. En besteld u voor meer dan €30,- dan verzenden wij uw bestelling geheel gratis.

Wilt u uw bestelling liever komen ophalen? Dat kan natuurlijk ook! U vindt ons op het volgend adres;
Plesmanstraat 43 te Hoogeveen.

Op werkdagen zijn wij geopend vanaf 8.30 uur tot 17.00 uur.

Heeft u nog vragen dan zijn wij telefonisch te bereiken middels 0528 – 351 826 of vul het contactformulier in.

Onze merken

douwe_egberts
koops_koffie
nescafe
mocca_d_or
sas_koffie
Velden zijn niet correct ingevuld