Koops Koffie; eigen merk van Koops Koffieservice

Koops Koffie; eigen merk van Koops Koffieservice

Wist u dat Koops Koffieservice een eigen koffiemerk heeft? Koops Koffie is een geheel eigen koffielijn bestaande uit koffiebonen, filterkoffie, fresh brew koffie, vriesdroog koffie en koffiepads. Deze koffie wordt gebrand in een onafhankelijke branderij. Lees verder

8 producten

Uniek in onze eigen koffielijn zijn de Specials; Brasil Copacabana, Kenia Kabaru en Sumatra Jambi. Koffiebonen die met grote zorg door ons zelf zijn geselecteerd, van uitstekende kwaliteit zijn en uiteraard allen biologisch en Fair Trade!

Koops Koffie

In de selectie Koops Koffie hebben wij diverse soorten koffiebonen, vriesdroog koffie, fresh brew koffie en filterkoffie. Deze koffiesoorten zijn blends, ook wel melanges genoemd, die altijd biologisch en Fair Trade zijn. Met andere woorden; een eerlijke prijs voor de koffieboeren die de bonen op een meest duurzame wijze verbouwen. Hierbij wordt het milieu, dierenwelzijn en de natuurlijke hulpbronnen gerespecteerd en gespaard.

Voor meer informatie over onder andere de smaak, klik op onderstaande producten.

Koops Specials

De singles van Koops Koffie hebben wij Koops Specials genoemd. Singles bestaan uit één soort koffieboon die geoogst worden op één locatie, bijvoorbeeld één boerderij of een streek waar meerdere plantages dezelfde boon verbouwen. Dit zorgt voor een constante smaak en superieure kwaliteit.

Onze Koops Specials zijn;

Bestel uw Koops Koffie online

Wilt u ook genieten van een heerlijke kop Koops Koffie of van één van onze Koops Specials? Bestel uw koffie eenvoudig online in onze webshop en laat deze bezorgen op een adres naar keuze of ervaar het gemak van afhalen!

U kunt ons vinden op;

Plesmanstraat 43
7903 BG Hoogeveen

Onze merken

douwe_egberts
koops_koffie
nescafe
mocca_d_or
sas_koffie
Velden zijn niet correct ingevuld