Koffiebonen

Koffiebonen

Wilt u online koffiebonen bestellen als particulier of zakelijke klant? Dat kan veilig en eenvoudig bij Koops Koffieservice! Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van diverse soorten koffie en thee. En voor de zakelijke klant zijn wij ook uw partner in het leveren en onderhouden van koffieautomaten.

In ons assortiment koffiebonen bieden wij u de volgende merken;

Lees verder

13 producten

Onze eigen koffiebonen Koops Koffie en Koops Specials

Wij hebben een eigen koffiemerk genaamd Koops Koffie met daarbij behorend de lijn Koops Specials. De Koops Specials is een koffielijn die bestaat uit singles koffiebonen die geoogst zijn op één plantage of regio. De smaak van deze koffiebonen is daardoor zeer constant en uiteraard superieur van kwaliteit. In deze lijn koffiebonen hebben wij de Brasil Copacabana, Kenia Kabaru en Sumatra Jambi.
De andere varianten koffiebonen in onze koffielijn Koops Koffie zijn onder andere Arabica, Specials goud, Specials goud Fairtrade en Royal espresso.

Beukenhorst koffiebonen

Het merk Beukenhorst bestaat al vele jaren, de koffiebranderij bestaat namelijk al sinds 1784. Beukenhorst koffiebonen staat voor koffie met klasse op elk moment van de dag met aandacht voor traditie. De smaak van deze koffiebonen is pittig en vol van aroma.

Douwe Egberts bonen

Al meer dan 260 jaar is het merk Douwe Egberts koffie een begrip. Ooit begonnen als kleine kruidenier in het Friese plaatsje Joure en inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse supermarkten, bij de mensen thuis en op de werkplek. In ons assortiment hebben wij een mooie selectie koffiebonen van dit Nederlandse merk, namelijk de D.E. Espresso dark roast, D.E. Espresso medium roast en D.E. Espresso smoot slection.

Mocca d’Or

Een kwalitatief bijzonder goed product, daar staat het landelijke merk Mocca d’Or voor waarbij koffiebeleving en uitstraling centraal staat. In ons assortiment hebben wij vele soorten koffiebonen van dit merk opgenomen. Enkele varianten die u bij ons kunt bestellen zijn; Arabusta, Aureo, Dessert, Esperienza, Exclusivo, India Monsooned Malabar, Colombia Supremo en Locale. 

Australian 100% biologische koffie

Een vrij nieuw merk in ons assortiment koffiebonen die u online bij ons kunt bestellen is Australian. Deze koffiebonen zijn 100% biologisch en hebben een pure smaak. Lees hier meer over dit prachtige merk koffiebonen.

Wilt u meer weten over Koops Koffieservice?

Over ons

Onze merken

beukenhorst
douwe_egberts
melange_d_or
mocca_d_or
sas_koffie
australian
Velden zijn niet correct ingevuld