Fresh brew koffie kopen

Fresh brew koffie kopen

Wilt u online fresh brew koffie kopen? In ons assortiment vindt u onze eigen merk Koops Koffie, maar ook Douwe Egberts en Mocca d’Or.

Voor elke smaak een goede fresh brew koffie!

  Lees verder

1 producten

Het verschil tussen fresh brew en filterkoffie

Wellicht dat u het verschil niet weet tussen filterkoffie en fresh brew koffie. Het kan dan lastig zijn om de juiste koffie online te bestellen. Filterkoffie is een substantie van fijngemalen koffiebonen waarbij het koffiezetproces, het opgieten van het water en het doorlopen van de filter, enige tijd kan duren.

Fresh brew koffie daarentegen is ook gemaakt van fijngemalen koffiebonen maar moet in een snellere tijd zijn aroma afgeven door middel van een metalen filter. Het hete water wat door de gemalen koffie loopt wordt niet zozeer gefilterd maar heeft “even contact” met de fijngemalen koffiepoeder. Daarnaast worden de koffiebonen die gebruikt worden voor fresh brew koffie ook op een andere wijze gebrand en gemalen. Fresh brew koffie is alleen geschikt voor de specifieke fresh brew koffieautomaten en dus niet voor gefilterde koffie.

Koops Koffie: Specials Fresh Brew Goud

In onze eigen koffielijn hebben wij een zorgvuldig gesorteerde fresh brew koffie, namelijk de Koops Koffie Specials Fresh Brew Goud. Deze variant van fresh brew koffie is verkrijgbaar in Goud en Goud FairTrade.

Andere merken

Naast onze eigen lijn koffie hebben wij in ons assortiment ook Douwe Egberts fresh brew en Mocca d’Or. Speciale koffie voor uw fresh brew-automaat.

Fresh brew bestellen

Wilt u voor uw fresh brew automaat koffie bestellen? Dat kan eenvoudig online via onze webshop. U kunt uw koffie vervolgens laten bezorgen op een door u aangegeven adres. Of ga voor gemak door uw bestelling bij ons af te komen halen aan de Plesmanstraat 43 in Hoogeveen.

Wilt u graag een fresh brew koffie-automaat bestellen?

Fresh brew automaten bekijken

Onze merken

douwe_egberts
koops_koffie
nescafe
mocca_d_or
sas_koffie
Velden zijn niet correct ingevuld