Australian koffie kopen bij Koops Koffieservice

Australian koffie kopen bij Koops Koffieservice

De koffie van het merk Australian staat bekend als een eerlijke koffie met een pure smaak. De koffiebonen zijn namelijk 100% biologisch. Dit kunt u ook terug vinden als keurmerk op de verpakkingen. De boeren die Australian koffiebonen verbouwen worden namelijk goed begeleid om de kwaliteit en efficiency te waarborgen en te verbeteren onder betere leef- en werkomstandigheden. Lees verder

3 producten

Koops Koffieservice is dan ook trotse leverancier van dit koffiemerk. In onze webshop kunt u daarom de koffiebonen eenvoudig online  bestellen in de varianten Single Origins, Medium Roast en Dark Roast.

Slow roast koffie

Tegenwoordig worden koffiebonen veelal gebrand om de smaken vrij te laten komen. Dit proces verloopt snel en is daarmee erg kostenbesparend.
De koffiebonen van  Australian worden daarentegen langzaam geroosterd, het zogenaamde slow roast, waardoor de diverse aroma’s rustig de tijd krijg om zich te ontwikkelen en vrij te komen. Deze duurzame wijze van verwerken zorgt voor een unieke  en rijke smaak van de koffie.

Single Origins

De Single Origins koffiebonen bestaat uit een soort boon, verkregen uit een specifieke regio uit Brazilië. Deze 100% Arabica koffiebonen zijn mild van smaak, is iets bitterzoet wat correspondeert met chocolade. De Single Origins is te gebruiken voor een heerlijke kop espresso of cappuccino.

Medium Roast

Superieur van smaak, stoer van karakter en perfect uitgebalanceerd. Dat is hoe Austraian de koffiebonen omschrijft van de variant Medium Roast. Deze koffie is niet alleen geschikt om er mee espresso te zetten, ook een latte macchiato of een fijne cappuccino zal onweerstaanbaar smaken.

Dark Roast

Een pittige melange; de Australian Dark Roast. Deze variant koffiebonen bestaat uit 100% Arabica bonen en is uitstekend geschikt voor een goede espresso! Heerlijk krachtig en puur van smaak.

Bestel uw Australian koffiebonen online

Wilt u ook snel kunnen genieten van een heerlijke kop koffie, gezet met de eerlijke koffiebonen van Australian? Bestel dan online de koffiebonen via onze webshop. Vanaf € 30,- hanteren wij geen verzendkosten wanneer wij uw bestelling binnen Nederland mogen verzenden.

Onze merken

beukenhorst
koops_koffie
nescafe
mocca_d_or
sas_koffie
australian
Velden zijn niet correct ingevuld