Diverse soorten koffie van Koops Koffieservice

Diverse soorten koffie van Koops Koffieservice

Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar kwalitatieve koffie? Goed dat u dan Koops Koffieservice hebt gevonden! Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten koffie, thee en soepen. Ook kunnen wij uw koffieautomaat leveren, het onderhoud voor onze rekening nemen en ervoor zorgen dat de automaat afgevuld wordt. Koffie is onder te verdelen in 5 bekende soorten, namelijk;

  • Koffiebonen
  • Filterkoffie
  • Fresh brew koffie
  • Vriesdroog koffie
  • Per kop verpakte koffie, pads en cups

Lees verder

49 producten

Kopje Koops; de Koops Specials

Wist u dat wij onze eigen koffie in het assortiment hebben? De koffiebonen zijn met grote zorg uitgezocht en al onze Koops Specials single bestaan voor 100% bonen afkomstig van 1 boer of uit 1 regio, bijvoorbeeld Sumatra. Daarnaast zijn de bonen voor Kopje Koops ambachtelijk slow roast wat een vollere smaak geeft aan de koffie en bevat geen enkele toevoeging zoals suikers. Kopje Koops is verkrijgbaar als koffiebonen, filterkoffie, fresh brew koffie en vriesdroogkoffie.

Koffie door middel van koffiebonen

Verse koffie gezet door middel van koffiebonen wordt doorgaans espressokoffie genoemd. Voor elk kopje koffie die er gezet wordt, wordt er apart een hoeveelheid bonen gemalen. Vervolgens wordt er heet water onder grote druk (bar) door de gemalen koffie geperst. Deze vorm van koffiezetten wordt veelal gedaan met een koffieautomaat. Ons assortiment koffiebonen bestaat uit de merken Kopje Koops, Beukenhorst, Douwe Egberts en Mocca d’Or.

Filterkoffie voor handmatig koffiezetten en koffieautomaat

Filterkoffie wordt gemaakt door koffiebonen fijn te malen en wordt zowel thuis gebruikt als op het werk. Deze koffiesoort kan handmatig gezet worden maar ook middels een koffieautomaat. Heet water wordt gegoten in een filter welke filterkoffie bevat. Langzaam druppelt het koffie-extract door de filter en wordt opgevangen in bijvoorbeeld een koffiekan of kopje. Wij hebben de volgende merken filterkoffie; Beukenhorst, Kopje Koops, Douwe Egberts en Melange d’Or.

In enkele seconden fresh brew koffie

Fresh brew koffie lijkt op filterkoffie doordat het gemaakt is van fijngemalen koffiebonen. Echter is het proces van het koffiezetten anders waardoor het branden en malen van de bonen ook op een andere manier gaat. Tijdens het zetten van fresh brew koffie heeft het hete water slechts enkele seconden contact met de gemalen koffie. De gemalen koffie moet dus sneller smaak en aroma afgeven. Mocca d’Or, Douwe Egberts en Kopje Koops hebben wij in ons assortiment als fresh brew koffie beschikbaar.

Vriesdroog koffie

Vriesdroog koffie is reeds gezette koffie wat door middel van vriezen ontdaan wordt van de hoeveelheid water waardoor er bijna pure koffie overblijft. Deze koffiesoort staat ook bekend als instant koffie of oploskoffie. Om de koffie  goed drinkbaar te maken is het toevoegen van heet water of melk genoeg. Kopje Koops, Nescafé, Melange d’Or, Mocca d’Or en Douwe Egberts zijn onze merken vriesdroog koffie.

Koffiepads en cups

Koffie maken door middel van koffiepads is echt iets van de laatste jaren. Sinds 2001 is deze vorm van koffiedrinken gemeen goed geworden. Zowel in het bedrijfsleven als privé in een huiselijke omgeving worden koffiepads en cups gebruikt. Het gemak van vooraf gefabriceerde hoeveelheden koffie zorgt voor een consistente smaak en aroma. Nespresso en Senseo zijn hierin de bekende grote merken. Wij bieden onze eigen Kopje Koops pads en cups aan in de webshop . Goede, smaakvolle koffie die u kunt zetten met een koffiepadautomaat of Nespresso.

Onze merken

koops_koffie
nescafe
melange_d_or
mocca_d_or
sas_koffie
australian
Velden zijn niet correct ingevuld