FairTrade Koffie

FairTrade Koffie

De FairTrade stempel is felbegeerd en Koops Koffieservice heeft een eigen reeks koffiebonen die deze stempel draagt. De FairTrade koffie wordt gebrand in een onafhankelijke branderij. Daarnaast krijgen de boeren een goede prijs voor hun werk, iets wat we bij Koops erg belangrijk vinden.  Lees verder

2 producten

De smaak van de Specials Goud van Koops Koffie brengt je in hogere sferen. En dan bedoelen we letterlijk. De Arabica koffieplant die gebruikt wordt voor de productie van deze koffie groeit namelijk alleen op extreme hoogtes; gemiddeld 1500 meter. 

Daarnaast is de koffie FairTrade. Maar wat houdt dat nu precies in? FairTrade is ervoor om te zorgen dat er duurzaam wordt ontwikkeld en gehandeld in ontwikkelingslanden. Dit is ter bescherming van mens en milieu. Het keurmerklogo van Fairtrade vind je alleen op producten die 100% Fairtrade zijn.

Bestel uw Fairtrade Koops Koffie online

Bent u toe aan een wereld aan smaken in uw koffiekopje? Bestel onze Fairtrade koffie snel en gemakkelijk in onze webshop. U kunt uw bestelling laten bezorgen op een adres naar keuze of bij ons afhalen. 

U kunt ons vinden op:

Plesmanstraat 43
7903 BG Hoogeveen

Koops Koffieservice

Koops Koffieservice, de specialist in koffie, levert in Noord-Nederland meerdere koffiemelanges en daarnaast alle benodigdheden voor automaat en kantine.

Onze merken

douwe_egberts
koops_koffie
nescafe
mocca_d_or
sas_koffie
Velden zijn niet correct ingevuld