Biologisch Servies

Biologisch Servies

Het biologische servies van Biodore is uiteraard ook te vinden in het assortiment van Koops Koffieservice. Wij denken namelijk graag mee als het gaat om het beschermen van het milieu. Met de natuur als inspiratie is het servies van Biodore gemaakt van puur natuurlijke materialen. Deze zijn composteerbaar, recyclebaar en stimuleren hergebruik. Dé definitie van puur natuur! Lees verder

17 producten

De producten van Biodore hebben allemaal een kiemplant-logo op hun verpakking staan. Dit houdt in dat de verpakkingsmaterialen composteerbaar zijn. Daarnaast hebben ze het FSC keurmerk. Biodore werkt namelijk met hout en houtgerelateerde grondstoffen. Denk bijvoorbeeld aan papier en karton. 

Disposables

Koops Koffieservice verkoopt de disposables lijn van Biodore. Alle producten in deze lijn worden gemaakt met voedselveilige en natuurlijke materialen. Voorbeelden zijn:

  • Gerecycled papierpulp
  • Plastic gemaakt van planten 
  • Palmblad
  • Bamboe

Bestel uw Biodore servies eenvoudig online

Geïnteresseerd in Biodore servies? Als particuliere of zakelijke klanten kunt u altijd terecht op onze webshop. Uw bestelling kunt u vervolgens thuis laten bezorgen of bij ons op komen halen. Aan u de keus! 

U kunt ons vinden op:

Plesmanstraat 43
7903 BG Hoogeveen

Vragen?

Heeft u vragen over deze producten of over een ander product van Koops Koffieservice? Bel dan gerust op werkdagen tussen 8.30 – 17.00 met ons. U kunt ons bereiken op 0528 – 351 826? Liever digitaal? Vul dan het contactformulier in.

Onze merken

andy
cif
natrena
nestle
spa
wc_eend
Velden zijn niet correct ingevuld