FairTrade Koffie, Thee en Servies

FairTrade Koffie, Thee en Servies

Het wordt steeds belangrijker: Fairtrade producten. Fairtrade staat voor eerlijke handel met producenten van diverse producten in ontwikkelingslanden. Er worden eerlijke handelsvoorwaarden opgesteld zodat de boeren en producenten een redelijke beloning krijgen voor hun product. Daarom heeft Koops Koffieservice:

  • Fairtrade koffie
  • Fairtrade thee
  • Fairtrade servies

Lees verder

25 producten

Fairtrade keurmerk

In ons assortiment hebben wij diverse producten die het Fairtrade keurmerk hebben. Deze producten zijn beoordeeld en getest door Fairtrade International. Door deze producten in het assortiment op te nemen, willen wij ook ons steentje bijdragen aan een eerlijke wereldhandel. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook in ons eigen koffiemerk assortiment 3 soorten fairtrade koffie; 

De bonen van deze koffie zijn speciaal geselecteerd en komen uit Zuid-Amerika. 

Koops Fairtrade producten

Naast de speciale Koops Koffie Fairtrade koffie, bieden wij ook de biologische en fairtrade thee aan van Bradley's. Door de strengere milieueisen zijn de producten van kwalitatief hoogwaardig niveau. Bij de thee proef je dit en bij het servies voel je dit. 

Waarom Fairtrade?

Het is goed voor de internationale handel, voor de wereld en voor kwaliteit van producten. Bestel daarom eenvoudig online uw fairtrade koffie, thee of servies via Koops Koffieservice.

Wilt u meer informatie over ons Fairtrade assortiment? Neem dan contact met ons op. 

Contact opnemen

Onze merken

douwe_egberts
sas_koffie
tea_of_life
elproma
friesche_vlag
karvan_cevitam
Velden zijn niet correct ingevuld