Vriesdroog koffieautomaten van Koops Koffieservice

Vriesdroog koffieautomaten van Koops Koffieservice

Zoekt u een koffieautomaat voor in uw winkel, kantoor of showroom? Met een vriesdroog koffieautomaat zet u eenvoudig en snel een heerlijke kop koffie.

Deze volautomatische machines maken in slechts enkele seconden instant koffie met een fantastische smaak waarbij er nauwelijks afval geproduceerd wordt zodat er weinig onderhoud aan de automaat nodig is. Uitstekend geschikt voor zakelijk gebruik! Lees verder

Diverse merken

In ons assortiment vriesdroog koffieautomaten hebben wij diverse prachtige merken zoals Animo en Bravilor. Van het merk Animo hebben wij verschillende uitvoeringen van de OptiVend. Deze automaten bieden de ruimte voor 1 tot 6 canisters voor instant ingrediënten voor bijvoorbeeld een heerlijke kop cappuccino of espresso. Van het merk Bravilor vriesdroog koffieautomaten hebben wij onder andere de Bolero 1, Bolero 2 en de Bolero XL in ons assortiment.

Uiteraard vindt u in ons assortiment ook kwalitatieve vriesdroog koffie die geschikt is voor deze koffieautomaten, waaronder onze eigen koffielijn Koops Koffie. Maar ook andere bekende koffiemerken zoals;

  • Douwe Egberts
  • Nescafé
  • Mokka d’or

Bekijk onze vriesdroog koffie

Onderhoud en reparatie aan uw automaat

Wij hebben een eigen uitstekende technische servicedienst. Middels een onderhoudscontract komen wij periodiek of na het maken van een afspraak uw vriesdroog koffieautomaat bij u op locatie onderhouden. Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf uw automaat gaat onderhouden.
Is er onverhoopt een onderdeel defect geraakt of heeft u het idee dat uw koffieautomaat niet naar behoren werkt? Ook voor reparatie van uw machine bent u bij ons aan het juiste adres!

Automaat voor vriesdroog koffie kopen?

Wilt u ook uw klanten of medewerkers voorzien van heerlijke koffie die snel bereid is en een heerlijke smaak heeft? Wij plaatsen graag een volautomatische vriesdroog koffieautomaat van Animo, Bravilor of eventueel een ander merk in uw bedrijf! 

Neemt u contact op met Koops Koffieservice zodat wij u kunnen adviseren welke koffieautomaat voor uw bedrijf geschikt is. Wij zijn op werkdagen te bereiken op telefoonnummer 0528 – 351 826 of raadpleeg onze Contactpagina.

Onze merken

animo
bravilor
elproma
necta_nw
oasis
saeco
Velden zijn niet correct ingevuld