Automaten van Koops Koffieservice

Automaten van Koops Koffieservice

Bent u op zoek naar een koffieautomaat voor in uw showroom, kantoor of winkel? Voor onze zakelijke klanten hebben wij een zeer uitgebreid assortiment automaten voor onder andere koffiebonen, fresh brew koffie, vriesdroog koffie, kannen, water of soep.

Uiteraard kunnen wij ook de producten hiervoor leveren én u volledig ontzorgen door het onderhoud van de automaten op ons nemen!

  Lees verder

 

Automaat voor koffiebonen

De koffiebonenautomaat is misschien wel de bekendste soort onder de koffieautomaten. Met slechts één druk op de knop  worden de koffiebonen vers gemalen, eventueel naar eigen smaak of sterkte in te stellen, zodat u kunt genieten van een heerlijke verse kop espresso of cappuccino. Veel van onze automaten voor koffiebonen kunnen naast de bekende dranken ook luxere varianten zetten, zoals latte macchiato of zelfs chocolademelk.

Enkele merken die u in ons assortiment vindt zijn;

  • Animo
  • Bravilor
  • Elproma
  • Jura
  • Necta
  • Saeco

Bekijk alle automaten voor koffiebonen

Fresh brew koffie op het werk

Wilt u snel genieten van een kopje koffie? Automaten die een zogeheten fresh brew koffie zetten bevatten een andere soort koffie dan de bekende gefilterde koffie en hebben doorgaans een snelle zettijd. De gemalen koffiebonen die gebruikt worden bij de productie van fresh brew koffie zijn op een andere wijze gebrand en gemalen dan filterkoffie en uitsluitend geschikt voor fresh brew koffieautomaten.

Bekijk fresh brew automaten

Automaten voor vriesdroogkoffie

Vriesdroogkoffie wordt ook wel instantkoffie genoemd. Ook voor deze koffiesoort hebben wij speciale automaten in ons assortiment. Enkele merken die wij aanbieden zijn; Animo en Bravilor.

Wist u dat wij ook in onze eigen koffielijn Koops Koffie diverse soorten vriesdroogkoffie hebben? Deze koffie kun u al bestellen vanaf 500 gram.

Bekijk de automaten

Filterkoffie zetten met een koffiezetapparaat

Al jaren een favoriet op de werkvloer of in de kantine, de “ouderwetse” koffiezetapparaat. In veel huishoudens is deze wijze van koffiezetten al jaren een vast gebruik. Ook voor zakelijk gebruik hebben wij divers kannenapparatuur in ons assortiment automaten.

Bekijk onze kannenapparatuur

Water of soep uit een automaat

Ook watercoolers, automaten voor soep en zogeheten vendingmachines voor snoepgoed en andere zoetwaren kunt u bij ons kopen of huren voor zakelijk gebruik.

Plaatsen, afvullen en onderhouden

Wilt u een nieuwe koffieautomaat of vendingmachine geplaatst hebben in uw bedrijf, showroom of kantine? Wanneer u een automaat bij ons koopt, komen wij deze bij u op locatie leveren en tevens installeren. Indien gewenst kunnen wij de automaat voor u (periodiek) onderhouden.

Wilt u graag meer informatie? Neem u dan contact met ons op middels telefoonnummer 0528 – 351 826 of raadpleeg de Contactpagina.

Onze merken

animo
bravilor
elproma
necta_nw
oasis
saeco
Velden zijn niet correct ingevuld